Det har tidligere kursister skrevet

Kursusugen med MINDFUL PILATES/YOGA OG VANDRETURE I BJERGENE : 

Merethe : Meget anbefalelsesværdig,- fantastisk instruktør og skønt sted😊

Bente : Inderligt tak for en mega god tur i dit og de andres selskab. Føler mig generelt meget opladet og fyldt af vidunderlige oplevelser. Mindful Pilates med din kyndige instruktion, der gjorde godt så langt ind i dybden af såvel krop som sjæl. Vandreturene nød jeg også til fulde i al sin slidsomhed og skønhed. Ikke at forglemme alle de gode smagsoplevelser i en anderledes kultur. Spisestederne var velvalgte!

Elsa : Turen til Andalusien var helt fantastisk. Jeg synes, at alt gik op i en højere enhed. Det var en aktiv ferie helt efter mit hoved. Dejligt med stille pilates timer  om formiddagen og mere udfordrende "øvelser" om eftermiddagen. Dertil kommer samværet med søde mennesker, godt vejr og velsmagende mad. Jeg synes, at du og også din medhjælper har ydet en overvældende indsats for, at det skulle blive en vellykket tur. Tak for det..

Kirsten : Selve turen og opholdet - alt klappede bare, og det var søde mennesker at være sammen med. En filosof har engang sagt, at forventningens glæde dog er den største. I dette tilfælde er det ikke således. Turen var super !

Ann : Kurset kan varmt anbefales. Dejlig pilates, skønne vandreture og Suzanne som kursusleder får topkarakter :=))

Lisbeth og Inge : Suzanne er en meget omsorgsfuld og ansvarlig rejsearrangør. Inden turene modtager alle deltagere udførlig information om vandreture, inklusive råd og vejledning om udstyr og pakkeliste. Suzanne er er et meget socialt menneske, hvor det er vigtig for hende at alle trives og er med i fællesskabet. Suzanne er meget lydhør for både ris og ros.
Vi tager med stor glæde og forventning gerne  med på endnu en tur til det smukke Frigliana med Suzanne som rejseleder. Dette udfra at man i Suzannes selskab føler sig tryg og velinformeret og får ny energi af Suzannes smittende glæde over at dele sin interesse for pilates og smukke vandreture.

Anne : Vi har været SÅ glade for turen. Jeg har været fyldt af billeder i hovedet fra de smukke landskaber, og vi kan begge to stadigvæk mærke at det har givet energi at være afsted på sådan en aktiv tur. – Tak til dig for alle de gode oplevelser, og for dit store engagement.

Ulla : Jeg synes det er et rigtig godt koncept, med mindful pilates om formiddagen, og traveture om eftermiddagen. Jeg overskred min egne, måske indbildte, højdeskræk op til flere gange, og jeg vil i fremtiden ikke være nervøs for at vandre i bjerge mere. Jeg vil ihvertfald anbefale turen til andre. Endnu engang tak for en fantastisk tur, du gjorde det rigtig dejligt og interessant for os alle.

Kirsten : Hele ideen med kombinationen af mindful pilates og vandreture og balancen mellem fællesskab og på egen hånd er rigtig god, og vil blive anbefalet til andre.

Ruth : Det var et vel tilrettelagt program - kombinationen af Pilates og de dejlige traveture var super og hyggeligt med fælles middage på de lokale restauranter. 

Kirsten : Din pilates undervisning var supergod.  Jeg nød vandreturene. Turen til Alambra havde du fået arrangeret perfekt. Flot gjort! Jeg synes, at du havde et godt mix mellem fællesspisning og eget initiativ. Alt i alt en super dejlig tur i en fantastisk charmerende by. 

Susanne : Jeg var rigtig glad for træningen om formiddagen - det gav rigtig meget. Dejlige vandreture. Jeg anbefaler gerne dine næste rejser til andre.

Lise : Jeg har virkelig nydt turen. Fantastisk natur, gode medrejsende og godt lederskab fra din side. Skønt med mindful pilates som optakt til vandreturene. God blanding med fælles spisning og frie valg til måltiderne. Turen til Alhambra var vidunderlig. 

Mitra : Det var en stor fornøjelse at være på kursus i Frigiliana. Smuk natur, god træning for krop og sind, velvære med dejlig musik, små bolde dejlig stemme til mindful pilates og godt selskab. Det var første gang, jeg følte mig helt afslappet efter en rejse og jeg rejser en del.

Fariba : En fantastisk kombination af et fremragende kursus, dygtige instruktører og den skønneste natur. Det kan kun anbefales.

Del siden