Indhold i undervisningen og hvad det bygger påDet kræver ingen forudsætninger indenfor Pilates og Yin Yoga , blot lysten til at fordybe sig.

Ved at arbejde med kroppen, får vi kroppen til at falde til ro, og vi vil opdage at det er meget nemmere at få sindet og tankerne til at falde til ro.

Bevægelse er en god og brugbar metode til at have fokus på sanselighed og skabe en kontakt mellem hjerne og krop.
Indholdet i undervisningen og hvad det bygger på :

Mindful pilates :

At være mindful/ bevidst nærværende betyder den form for tilstedeværelse der kommer af, at være opmærksom på det, som er i nuét uden at dømme og vurdere. At være til stede uden at lade sig distrahere af alle de tanker og følelser, der automatisk dukker op i vores bevidsthed. Ved at lære at være mindful bliver du bedre til at lytte til dig selv og til andre.

Mindful pilates betyder, at vi laver kropslige pilates øvelser med fokus på vejrtrækningen. På en måde hvor opmærksomhed og nærvær vægtes højere end teknik. Du vil opleve kropsforankring, ro og nedsat spænding i ømme muskler. 

Yin Yoga :

Gennem Yin Yoga som består af stræk som holdes i 3-5 minutter, vil du opleve at få stræk af bindevæv, muskler og nerver. Det vil blødgøre stivhed og smerte i kroppen, samt berolige nervesystemet og give ro.

Bindevævs øvelser :

Vi vil benytte forskellige typer små bolde. Med dem kan man komme i dybden og bearbejde fascierne / bindevævet. Det gør vi for at arbejde med elasticiteten i fascierne/bindevævet.

Åndedrættet :

Vi arbejder også en del med åndedrættet. Det giver en ro, som mange af os higer efter i det daglige. En tilstand, hvor der er rum til bare at være.


Min baggrund som underviser :

Jeg er uddannet fysioterapeut med videreuddannelse i Fysio-Pilates, Fascia orienteret træning og Yin Yoga. Jeg er også uddannet Bevægelsespædagog fra Gotvedskolen.

Jeg har undervist i 25 år. Jeg bruger min viden, erfaring og inspiration fra mine uddannelser og mit virke, til at lave en god undervisning.

Undervisningen tager udgangspunkt i det jeg har mine rødder i :

Fysio-Pilates, Mindful Pilates, Yin Yoga, Fasciatræning, Gotvedbevægelse.

Undervisningen vil foregå på min store tagterrasse.Del siden