Indhold i undervisningen og hvad det bygger påDet kræver ingen forudsætninger indenforYin Yoga,  Pilates og Myofascial release, blot lysten til at fordybe sig.

Ved at arbejde med kroppen, får vi kroppen til at falde til ro, og vi vil opdage at det er meget nemmere at få sindet og tankerne til at falde til ro.

Bevægelse er en god og brugbar metode til at have fokus på sanselighed og skabe en kontakt mellem hjerne og krop.
Indholdet i undervisningen og hvad det bygger på :


Yin Yoga :

Gennem Yin Yoga som består af stræk som holdes i 3-5 minutter, vil du opleve at få stræk af bindevæv, muskler og nerver. Yin Yoga er en stille, meditativ yoga med fokus på at slappe dybt af i krop og sind og skabe et frit flow af energi kroppen. Man kan arbejde med yin yoga på et fysisk plan _ til at løsne spændinger og opnå mere mobilitet, smidighed og frihed i kroppen. Det vil blødgøre stivhed og smerte i kroppen, samt berolige nervesystemet og give ro. 

Mindful pilates :

At være mindful/ bevidst nærværende betyder den form for tilstedeværelse der kommer af, at være opmærksom på det, som er i nuét uden at dømme og vurdere. Ved at lære at være mindful bliver du bedre til at lytte til dig selv og til andre.

Mindful pilates betyder, at vi laver simple pilates øvelser med fokus på en mindful måde. Hvor opmærksomhed og nærvær vægtes højere end teknik. 

Myofascial release :

Vi vil benytte forskellige typer små bolde. Med dem kan man komme i dybden. Vi bruger boldene til at opløse spændinger i bindevæv og muskler. Og for at arbejde med elasticiteten i fascierne/bindevævet.

Åndedrættet :

Vi arbejder også en del med åndedrættet. Det giver en ro, som mange af os higer efter i det daglige. En tilstand, hvor der er rum til bare at være.


Min baggrund som underviser :

Jeg er uddannet fysioterapeut med videreuddannelse i Fysio-Pilates, MyoFascial release og Yin Yoga. Jeg er også uddannet Bevægelsespædagog fra Gotvedskolen.

Jeg har undervist i 25 år. Jeg bruger min viden, erfaring og inspiration fra mine uddannelser og mit virke, til at lave en god undervisning.


Undervisningen vil foregå på min store tagterrasse.Del siden