Indhold i undervisningen og hvad det bygger på

At være mindful/bevidst nærværende betyder den form for tilstedeværelse der kommer af, at være opmærksom på det, som er i nuét uden at dømme og vurdere. At være til stede uden at lade sig distrahere af alle de tanker og følelser, der automatisk dukker op i vores bevidsthed. Ved at lære at være mindful bliver du bedre til at lytte til dig selv og til andre.

Mindful pilates betyder, at vi arbejder med mindful bevægelse. Vi laver kropslige pilates øvelser med fokus på vejrtrækningen. På en måde hvor opmærksomhed og nærvær vægtes højere end teknik. Som meditation i bevægelse. Du vil opleve kropsforankring, ro og nedsat spænding i ømme muskler. 

Vi vil lave Fascia orienterede øvelser for at arbejde med elasticiteten i fascierne/bindevævet. Vi vil benytte forskellige typer små bolde. Med dem kan man komme i dybden og bearbejde fascierne / bindevævet.  

Gennem Yin Yoga øvelser, som består af stræk som man holder i noget tid, vil du opleve at få stræk af bindevæv, muskler og nerver som vil blødgøre stivhed og smerte i kroppen.  

Vi arbejder også en del med åndedrættet. Det giver en ro, som mange af os higer efter i det daglige. En tilstand, hvor der er rum til bare at være. 

En simpel ændring af ens mindset er for mange en vigtig start, for at skabe mærkbare, langvarige og bæredygtige ændringer. 

Ved at arbejde med kroppen, får vi kroppen til at falde til ro, og vi vil opdage at det er meget nemmere at få sindet og tankerne til at falde til ro.

Bevægelse er en god og brugbar metode til at have fokus på sanselighed og skabe en kontakt mellem hjerne og krop.

"Mennesket er ikke sammensat af isolerede komponenter, men er derimod et unikt og kompleks design, som vi bliver nødt til at behandle som en helhed" - Hilde Gudding 

Undervisningen tager udgangspunkt i det jeg har mine rødder i :

Fysio-Pilates, Mindful Pilates, Yin Yoga, Fasciatræning, Gotvedbevægelse og Franklin Method

Undervisningen vil foregå på min store tagterrasse. Med den mulighed at bruge den lyse sal i landsbyen nogle af gangene.

Del siden