Mindful pilates, yin yoga og vandreture i Bjergene    

Længes du efter at stoppe lidt op og mærke efter  –  Finde ro mens du vandrer i bjergene, og senere på dagen fordybe dig i øvelser på min tagterrasse med fortryllende udsigt.

Har du lyst til at fordybe dig i mindful pilates og yin yoga, nærvær gennem kropslige øvelser, vandreture i bjergene og opleve et fællesskab med andre kvinder som deler dine interesser.

Kort beskrivelse af kursusugen Mindful pilates, yin yoga og vandreture i bjergene :

Vi spiser fælles én gang om dagen, nogle dage til frokost andre dage om aftenen.

Sammen fordyber vi os i mindful pilates og yin yoga. Sammen vandrer vi i den smukke natur omkring Frigiliana. Dele af vandreturene er tænkt som stilletur. Til det daglige fællesmåltid er der god plads til snak og latter.

Mindful pilates, yinyoga. Det kræver ingen forudsætninger, blot lysten til at fordybe sig i kropslige øvelser. Læs om undervisningen under fanen Mindful pilates.

Vandreturene kræver en rimelig grundform. Turene er katagoriserede som let og medium i vandrebeskrivelser. Men da det jo går opad og nedad er det indimellem strabadserende. Jeg går forrest med dem der er til det. Min hjælper går bagerst og hun giver den tid der er brug for, for den enkelte. Læs om vandreturene under fanen Om vandreturene. På vandreturene er nogle strækninger tænkt som stilletur. Bevægelse er en god og brugbar metode til, at have fokus på sanselighed og skabe kontakt mellem hjerne og krop. Ved at arbejde med kroppen uden at snakke, får vi kroppen til at falde til ro, og vil opdage, at det er meget nemmere at få sindet og tankerne til at falde til ro.

Der er en forventning om, at alle deltager i de fælles aktiviteter. Men naturligvis er der plads til at stoppe op, hvis man kan mærke, at man har brug for det.

Der er i programmet også god tid til alenetid. Det er vigtigt at tage sig tid til sig selv.          

Midtvejs i ugen er der en fridag som evt. kan bruges på en udflugt. Du kan tage til de nært liggende meget imponerende grotter. Det kan kombineres med et skønt havbad, eller du blot ose i den hyggelige kystby 10 min væk. Malaga som er en dejlig og meget spansk by ligger en times tid væk.Alhambra ligger ca halvanden time væk. Du kan læse om disse ting under andre faner.

Du kan også bruge tiden på at fordybe dig i skønne Frigiliana, eller det kan være, at du trænger til at nyde din terrasse og en god bog. Den dag er åben.

Du må meget gerne ringe eller skrive, hvis der er noget du vil vide mere om. 

Mobil 30709647   Mail : suzanneellefsen@gmail.com 

Del siden